Followers

Sunday, January 23, 2011

And the winners are....

Happy Sunday!/Trevlig söndag!
Today I only would like to let you know who the lucky winners from my Buzzador contest. The happy winners are...../Idag vill jag bara meddela vilka de lyckliga vinnarna från min Buzzador tävling - de lyckliga vinnarna är:

1. Elin - and her motivation to why she would like to test Cliniderm: "Min hy har med åren blivit känsligare för dessa kalla, torra vintrar, men det är svårt att hitta bra produkter som verkligen hjälper. Just nu är jag mitt uppe i renovering och målning av vår nya lägenhet och när allt fokus ligger på vilken färg väggarna ska ha och var möblerna ska stå, har jag märkt hur lätt det är att glömma bort att sköta om huden som blir snabbt blir torr och fnasig. Jag är väldigt nyfiken på att testa om Cliniderms produkter kan hjälpa mig hålla huden ung och fräsch!"

2. Cathrine  - and her motivation: "Du skulle se min hud just nu. Så torr o förstörd att den svider. Dumma väder! Så jag hoppas verkligen produkterna är som de säger - anpassade för det nordiska klimatet så min stackars känsliga hud kan få lite hjälp!"


3. Malin - and her motivation: "Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy... den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hitills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Cliniderm - så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!"

4. Secret winner - Hemlig vinnare - I have picked a secret winner who will receive this little suprise package in their mail.

Have a great week everyone!
Kramis - Anki